ΕΚΤΥΠΩΤΕΣ – ΠΟΛΥΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ

  • Διαθέτουμε πλήρη γκάμα σε αναλώσιμα υπολογιστών (toners, μελάνια inkjet, χαρτιά εκτύπωσης, φωτογραφικά) σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στην Ελλάδα. Επιλέον οι εγγυήσεις για πολλά από τα προϊόντα μας  αγγίζουν τα 5 χρόνια.Υπολογιστές, laptops, εκτυπωτές καινούργιοι και refubrished* με γνήσια windows, στις καλύτερες τιμές και με υποστήριξη που δε θα βρείτε αλλού πουθενά.

    -Ανακατασκευασμένος έγχρωμος εκτυπωτής HP M451dn  με πολύ φτηνά αναλώσιμα

-Διαθέτουμε πλήρη γκάμα σε αναλώσιμα υπολογιστών (toners, μελάνια inkjet, χαρτιά εκτύπωσης, φωτογραφικά) σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς στην Ελλάδα. Επιλέον οι εγγυήσεις για πολλά από τα προϊόντα μας  αγγίζουν τα 5 χρόνια.Υπολογιστές, laptops, εκτυπωτές καινούργιοι και refubrished* με γνήσια windows, στις καλύτερες τιμές και με υποστήριξη που δε θα βρείτε αλλού πουθενά.

Lexmark MS415dn - Skroutz.gr

REFURBISHED Lexmark Laser Πολυμηχάνημα X466

Toner και μελανάκια inkjet

Διαθέτουμε αναγομωμένα και ανακατασκευασμένα toner και μελανάκια inkjet σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα και εξαρτώνται από την εταιρεία που μας προμηθεύει. Κατά συνέπεια, μπορούμε να σας προτείνουμε διαφορετικές τιμές για το ΙΔΙΟ προϊόν που σας ενδιαφέρει, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επίσης μπορούμε να σας προμηθεύσουμε με kit αναγόμωσης στην περίπτωση που θέλετε να γεμίσετε μόνοι σας τα άδεια δοχεία.

 

SERVICE

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και άμεσα τον έλεγχο και την αποκατάσταση της δυσλειτουργίας των υπολογιστών, laptops και εκτυπωτών σας. Είμαστε κοντά σας για ό,τι χρειαστείτε σχεδόν όποτε μας χρειαστείτε. Οι παλιοί πελάτες μας το αναγνωρίζουν και οι καινούργιοι καλούνται να το διαπιστώσουν.

*Με τον όρο refurbished, αναφερόμαστε σε ένα επώνυμο μεταχειρισμένο υπολογιστή (σταθερό ή laptop), εκτυπωτή ή πολυμηχάνημα, ο οποίος έχει ανακατασκευαστεί και ελεγχθεί πλήρως για την απόδοση και την λειτουργικότητα του. Συνήθως οι συσκευές refurbished συνοδεύονται από εγγύηση 1 χρόνου καλής λειτουργίας.

Συνεργαζόμαστε, επίσης, με τις εταιρείες:

printsyst –  ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ,  η οποία είναι και ο επίσημος αντιπρόσωπος των οίκων INTERSYS (CANON, OCE ), KONICA MINOLTA στον νομό Αιτωλ/νίας

Data Media – Επίσημος συνεργάτης Microsoft, ως Microsoft Authorised Refurbisher

VKPARTNERS

ACI Hellas

Oktabit S.A.